Gastenboek

Welkom op het gastenboek van kaketoe-info.nl Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat!

21 Reacties op Gastenboek

 1. Hallo Linda. Ik heb sinds een paar maanden een Goffini Kaketoe, super leuk beestje. Ze was eerst van mijn buurvrouw die te weinig thuis is en daarom ervoor heeft gekozen haar weg te doen. Het belangrijkste was een goed huisje. Ik bood aan om het hier te proberen, ik heb namelijk 2 katten en wist niet of het wel samen zou gaan. Nu gaat het heel goed en we raken steeds meer gewend aan elkaar, ik heb erg veel gehad (en nog steeds) aan jou site. Hiervoor hartelijke Dank!! Mvg Tess

  • Hoi Tess, sorry voor de late reactie! Wat geweldig dat ze het zo goed doet bij jou. Erg leuk dat de kaketoe nu een goed huisje heeft. Het is inderdaad even proberen of het samen gaat met katten, maar gelukkig in jouw geval wel.
   Groetjes,
   Linda

 2. Leuke site hoor! Tof dat je de kleuren veranderd hebt van een witte achtergrond naar donker, dat maakt het een stuk fijner lezen. Vooral ’s avonds ūüôā Rocky is nog steeds heel blij met je tips over het eten!

 3. Linda,
  geweldige site!
  Mooi, overzichtelijk en goede informatie.

  zelf heb ik een koppel ducorps kaketoes (2009)
  waar ik in de toekomst mee ga proberen te kweken

  groeten Johan

 4. Linda, Geweldige site ben hier blij mee , heb sinds vorig jaar 5 december een Molukken kaketoe van 12 jaar gekocht, voor mij is hij reuze lief maar heeft de vrouw al 3 keer gebeten, dus kan ik er alleen maar iets mee doen, wel jammer, heb gelukkig wel veel tijd voor hem ,maar als het aan hem ligd ben ik de hele dag met hem bezig,heb ook een witkuif maar dat is een allemans vriend, maar dat gaat weer niet samen,heb de grootste binnen kooi , en twee grote buiten kooien, maar ook al een brief van de buren want ondanks veel speelgoed en verse wilgentakken ,moet hij mij constand zien anders roept hij, en krijg hem dat niet afgeleerd, zou zo,n vogel ook verlatings angst kunnen hebben, want kan niet achterhalen bij wie hij die 12 jaar allemaal geweest is .

 5. Hoi Linda,

  Wat een mooie en informatieve site!! Zelf heb ik 4 witkuiven (8 jaar) en 1 molukkenkaketoe (2 jaar); voor mij zijn het de mooiste dieren die er bestaan!!

  Groetjes,
  Astrid

 6. Hoi Linda,

  Ik vind je site heel erg mooi en overzichtelijk.

  Toch heb ik kleine aanmerkingen over de informatie die bij de Goffins kaketoe staat. De geslachtsbepaling is bij Goffins heel makkelijk te zien, nl het popje heeft donkerbruine ogen en het mannetje zwarte, wel is dit pas te zien als ze wat ouder zijn. Verder vind ik Goffins helemaal niet éénkennig, ik heb er zelf 2 een popje en een mannetje en ze kunnen met iedereen, ook vreemden, overweg.

  Ik wens je veel succes met het verder opbouwen van je website.

  Groet,

  Nancy

  • Hoi Nancy,

   Bedankt voor je berichtje en je compliment.
   Ik heb de tekst bij de goffini’s direct aangepast, erg bedankt voor de informatie.

   Groetjes,
   Linda

 7. Zeer mooie site Linda, héél informatief.
  Ik heb zelf geen kaketoe’s.
  Maar wel agaporniden. Dus vogeltjes heb ik wel.

  Moest ik ooit een kaketoe aankopen zal ik deze site zeker nog eens goed nalezen.

  Met vriendelijke groeten,
  Je collega mod
  Collared lizard.

 8. Beste Linda,
  Ben erg tevreden dat er nu eens een site bestaat over kaketoe’s met boordevol nuttige info.
  Ik ben van verleden jaar november ook een gelukkige kaketoe eigenaar.
  Ik ben in het bezit van een rosee kaketoe die nu anderhalf jaar oud is en het is een schat van een vogel.Denk dat het een uitzondering is daar ik op de site heb gelezen dat rosee kaketoe’s geen knuffelkonten zijn,Vito doet niets liever dan knuffelen en kroelen zij komt zelf naar me toe gevlogen om geknuffeld en gekroelt te worden,kusjes geven is ook haar geliefde bezigheid,ik zeg altijd tegen haar dat het een kusjesdief is.
  Ze is gehuisvest in een grote kooi waar ze enkel in gaat slapen en eten,daar zij de ganse dag de gehele woonkamer mag bezittenenkel de badkamer en het kleine kamertje zijn voor haar taboe,die plaatsen vind ik te gevaarlijk voor haar.Alle dagen gaan we een eindje wandelen of fietsen,dan heeft zij wel een tuigje om voor haar eigen veiligheid.
  Tevens heb ik ook nog een ara en een grijze roodstaart die ook in de huiskamer verblijven en het gaat heel goed samen,het is wel leuk om hen elle 3 bezig te horen als de 1 praat begint de ander ook en dat is dan heel prettig om te horen.
  Veel suc6 met de site
  Vriendelijke groet
  C.P

  • Hoi C.P.

   Bedankt voor het compliment over de site. Ik ben blij dat je er wat aan hebt, want dat was precies de bedoeling bij het maken van deze website.
   Het klinkt alsof jouw roséetje het goed voor elkaar heeft, zoveel vrijheid en gezelschap van andere vogels.

   Groetjes,
   Linda

 9. Hallo Linda,
  Gefeliciteerd met het opzetten van dit informatiekanaal papegaaiendoelgroep Kaketoes.
  Goede grafische lay out en informatief!
  Ik wil je opmerkzaam maken dat in het komende Pakaramagazine setember/oktober aandacht besteed wordt aan de groep kakatoes.
  Een evt. wederzijdse uitwisseling van gegeven, niet bestemd voor digitale publicatie, stel ik zeer op prijs.

 10. Hoi hoi,

  Mooie website, erg duidelijk en overzichtelijk. Helaas heb ik een grijze roodstaart maar toch stiekem even de website door gespit ūüėČ

  Veel succes verder!
  groetjes Mark

 11. Hallo allemaal! Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in dit gastenboek. Het eerste bericht verschijnt pas als ik die heb goedgekeurd, omdat er anders erg veel spam en reclame in het gastenboek verschijnt. Nadat het bericht is goedgekeurd kan je zo vaak je wilt een berichtje plaatsen zonder dat die gecontroleerd hoeft te worden.
  Groetjes,
  Linda

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*Lees verder over dit onderwerp

Volgende pagina: Copyright
Vorige pagina: